The Legend of Jade Sword (2018) Full Episode 720p Subtitle Indonesia

 

The Legend of Jade Sword (2018)

 

The Legend of Jade Sword 莽荒纪 is a 65-episode Chinese fantasy TV series based on the novel by I Eat Tomatoes 我吃西红柿, a pen name that is certainly hard to forget.
The story is set during the Xia dynasty, the first ever recorded dynasty in ancient Chinese history. It is a period rife with influences of mythology and folklore because it is close to the beginning of time when Pangu was said to have opened the heaven and the earth. The protagonist Ji Ning Tian is a gifted warrior and the successor of his clan and he faces the inordinate responsibility of protecting his entire tribe from extinction.
The series stars Hawick Lau (Chronicle of Life), Angel Wang Ou (The Disguiser), Niu Jun Feng (Just One Smile is Very Alluring), Zhang Jun Ning (Fighter of the Destiny) and Lee Wei (Perfume Woman).
Release Date: April 30, 2018 Anhui TV, Tencent, iQiYi (two episodes every Monday to Wednesday at 10pm)
For synopsis, cast and ratings, see 2018 best Chinese TV series.
  • Drama: The Legend of Jade Sword
  • Country: China
  • Episodes: 65
  • Aired: Apr 30, 2018 – ?
  • Aired On: Monday, Tuesday, Wednesday
  • Network: QQLiveAnhui TViQiyiiQiyi
  • Duration: 45 min.
  • Genres: Wuxia
  • Tags: Adapted From A Novel
  • Rating: Not Yet Rated

 

 

 

Untuk melihat Video Streaming tinggal like fanpage kami,

di bawah ini kemudian pilih episodenya, bila ga’ muncul

menu episodenya harap di refresh or click F5

 

The Legend of Jade Sword (2018) Full Episode 720p Subtitle Indonesia
mm

Zuket Creation


Make Difference One 4 All


Post navigation


47 thoughts on “The Legend of Jade Sword (2018) Full Episode 720p Subtitle Indonesia

      1. Mau rekomend nih hehe min ada beberapa video dri link Chanel luar yg belum di kasih sub.
        Mungkin bisa di ambil dan di kasih subtitle lalu di post ke Chanel YouTube nya. Supaya gak ke hapus dg hak cipta. Klo Mimin yg ngasih subtitle kan hak cipta nya jadi punya si Mimin.
        Sy gk paham sih min cara ngasih subtitle ke video. Jadi cuman kasih saran mungkin bisa mbantu

  1. Iya kmRen2 sempet nonton eh mau buka lagi malah udh di tutup dan semua video gak ada.
    Knapa min.
    Di subscribe juga ilang min

  2. Min kok loading mulu.. Sma kualitasnya 720p.. Mau saya ubah tapi kok gk ada yg 360p ya min, tolong dong min 360p adain suapaya gak lag..
    Makasih :v

  3. gan episode 2, 5, 8, 10, 15, 18, 20, 23, 24, 27, 30, 32, 35, 39, 44, 47, 48, 50, 51, 53, 54, 56, 58, 61, 64, 65 gak bisa, tulisannya “the media could not be loaded, either because the serves or network failed or because the format is not support.” sdh update flash player terbaru juga gak bisa, utk episode yang lainnya lancar, terimakasih

  4. gan 2, 5, 8, 10, 15, 18, 20, 23, 24, 27, 30, 32, 35, 39, 44, 47, 48, 50, 51, 53, 54, 56, 58, 61, 64, 65, gak bisa di play, “the media could not be loaded, either because the serves or network failed or because the format is not support”, untuk episode yang lain lancar, terimakasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *